marți, 21 februarie 2012

Cârnăciori în aluat

Acest aperitiv e extrem de simplu de preparat, gustos şi de efect. Noi l-am pregătit pentru masa de Crăciun. Nu am pus cantităţi exacte pentru că fiecare îşi poate pregăti cât are nevoie. Eu, fiind în criză de timp, am folosit aluat Linco cumpărat, dar puteţi folosi şi aluat preparat în casă ;)

Ingrediente
Cârnăciori de bere
Aluat de foietaj
1 ou
Seminţe de susan, mac etc. (opţional)

Cum procedăm?
Se taie foaia de aluat în fâşii de aproximativ 1 cm şi se îmbracă toţi cârnăciorii. Se aşează în tavă, se ung cu ou, se presară seminţe şi se dau la cuptorul încins la 180 grade până când devin aurii. Aşa-i că sunt de efect ? Poftă bună :)


Un comentariu:

  1. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info.

    Thanks for the post. I'll certainly return.

    Feel free to visit my webpage diet plans

    RăspundețiȘtergere